НЛП клуб България съвместно с BB-Team организират семинар за здравословно хранене и спорт за ИТ специалисти на 4 декември (вторник) от 19:00 часа в Софтуерната академия.

Как да бъдем здрави и активни IT специалисти?

  1. IT не е лека работа! Но как да я направим по-балансирана?
  2. Здравословно хранене: как да нахраним един IT специалист?
  3. Здравословни проблеми: какво го боли IT-то?
  4. Стъпка по стъпка към навиците

Лекцията ще бъде кратка и ще продължи с широка дискусия с въпроси и отговори, максимално практически организирана и насочена към широката група на IT специалистите.

Видео от семинара за здравословно хранене и спорт

Презентация от семинара за здравословно хранене и спорт

Лектор: Лазар Радков, BB-Team

Лазар Радков е персонален треньор и основател на СК Live To Lift. Учил е “хранене” в Германия и се е обучавал при едни от най-успешните кондиционни треньори в света. Занимава се както със спортисти, така и с обикновени хора, които тренират за повече енергия и сваляне на мазнини. Най-голямо удоволствие му доставя да помага на хората да подобрят здравето и качеството на живота си.

Снимки от събитието

Къде и кога?

Семинарът за здравословно хранене и спорт за ИТ специалисти се проведе на 4 декември 2012 г. (вторник) от 19:00 часа в Софтуерната академия, зала Ентерпрайс (София, бул. Ал. Малинов 31, етаж 2).

Как да се запишем за семинара по здравословно хранене и спорт?

Можете да се запишете за безплатно участие в семинара от неговата Facebook страница: facebook.com/events/456190021083872.

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.