Този сайт вече не се поддържа. Запазен е единствено като архив.

Няма възможност за контакти.

 1. April 2, 2012
  Peter Kalinov

  Моля споделете как се извършва регистрацията за семнара на 6-4- от 19:/30

 2. April 2, 2012

  Регистрацията става от Facebook страницата на клуба: http://www.facebook.com/NLPClubBulgaria

 3. June 7, 2012

  Zdraveite pi6a diploma na tema mislovnite karti v obuchenieto po informacionni tehnologii, daite nqkoi knigi ot koito moga da cheta.

 4. June 7, 2012
 5. June 8, 2012
  Надя Иванова

  Здравей,
  качихте ли някъде снимки от последната сбирка?

 6. June 9, 2012

  Ето тук има малко снимки от семинара за линията на времето: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150902540923375.418951.362852238374

 7. September 8, 2012
  Мария

  здравейте, искам да ви попитам относно семинара” програмиране на мозъчни вълни” на 13 септември дали е възможно да се дойде без лаптоп и слушалки и ако не , дали имате някой лаптоп в повече ?

  • September 8, 2012

   Може. Имаме малко компютри в залата.

 8. November 9, 2012
  Калоян

  Добър ви ден.

  Един невинен въпрос – на кого можем да благодарим за облагородяването на езика ни с такива звучни, съдържащи дълбока наравственост и говорещи за вездесъщ разум епитети, като : коучинг, мастър, коуч и прочие?

  Поздрави

  • November 11, 2012

   Цялата общност от дадена индустрия има принос за обогатяването на езика. Харесва ни или не, езикът се променя и чуждици постоянно навлизат и ще продължават да навлизат. Конкретно “коуч” и “коучинг” са непреведими думи и ако се опитваме да ги превеждаме, ще стигнем до абсурди като “драсни-пални-клечица” или най-малкото ще загубим нюанса на значението. Има разлика между коуч, учител, преподавател, съветник, консултант и всички други думи, за които можем да се сетим. Нужна е нова дума, защото практиката коучинг е нова, точно както “хюмън дизайн”, “рейки” и т.н.

   • November 15, 2012
    Калоян

    Непреведими думи? Coach? Coaching? Доколкото ми е известно и двете си имат доста директен превод на български и дори предметната област на чуждото понятие да не съвпада с тази на нашето, винаги е по-добре да се разширява последната, наместо да се замърсява езика. (конкретно – разликата между “съветника” и “консултанта” смислово е точно никаква. Единствено такава може да съществува в законовата уредба, но и последната при добро желание може да бъде изчистена от ненужностите, тъй като тя – в крайна сметка – се описва с езика).
    Това, което наричате промяна, по същество погледнато просто отговаря на смъртта на един език. Когато престане словообразуването и от мързел наготово се привнясят думи това си е точно – смърт.
    Нито едно от понятията, които изброявате, не е непреводимо. Ако беше такова, то нямаше да има смисъл. Щом има смисъл, значи той може да бъде описан с думи. Последното е гаранция за именоването му. Така се образува един език.
    Пределно ми е ясно, че когато човек е затънал и по цял ден борави с чужда терминология ще – не ще с колегите си ще я използва за по-бързо общуване, но когато предлагате това изделие на по-широката общественост не е зле да се погрижите да го изчистите от подобни глупости. Не е особено трудно, въпрос на навик е. 😉 В случай на неможене или мързел, може да се обърнете към “професионалистите” в отдела на БАН. Хем онези няма само да си клатят краката и ще свършат малко работа да си попълнят хазната, хем вие ще спестите малко време и ще подредите нещата както трябва да са.
    Навремето Пешо Стоянов призоваваше да въведем латиницата и както е тръгнало скоро, за да не изглеждаме нелепо наистина ще е по-добре да го сторим.
    Нека отбележа, че тук не става въпрос за някаква сляпа патриотичност. Светът е красив, защото е разнообразен и е хубаво това да се запази и развива, а не да се унищозжава лекомислено.

 9. February 15, 2013

  Здравейте бих искал да посетя семинара“Бързи анти-стрес техники”,но нямам фейсбук и съответно не мога да се регистрирам.
  Моля за информажия как мога да се запиша за 18.02.2013 .
  Поздрави и Ви благодаря предварително.
  Илиян Василев

 10. August 3, 2013

  Във Варна правите ли семинари и обучения?

  • August 4, 2013

   Във Варна не правим семинари и обучения. НЛП клубът действа на територията на София.

 11. October 3, 2013
  Пламен

  Здравейте,

  Кога ще е следващата сбирка и на каква тема?

  Поздрави,

  Пламен

  • October 3, 2013

   Търсим нова зала за провеждане на обученията. Не знам кога и къде ще е следващата сбирка.

 12. November 28, 2013
 13. November 28, 2013

  Ne ni uvedomihte za posledniq semina r28.11.13 po emaila

  • November 28, 2013

   За да избегнем излишен спам, пуснахме поканата във Facebook само.

   • November 30, 2013

    Ne se pritesnqvai drugia pat da spamish
    Pls

 14. August 21, 2014

  Здравейте! Бихте ли ми дали повече информация относно възможността да получавам редовна информация за предстоящи семинари и сбирки на НЛП клуб. Имам желание да се присъединя към участниците в тях. Дотук темите са интересни и могат да ни дадат нов поглед по редица въпроси. Нямам профил във Фейсбук. Каква е възможността за присъединяване/ членство в клуба? Предварително благодаря за информацията.

 15. July 22, 2019

  Здравейте, къде мога да се запозная със свободни жени на какви места?

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.