НЛП клуб България ви кани на семинар за комуникация между половете на 8 юли 2013 г. в софтуерната академия. Ще ни гостува извесния сексолог и консултант по щастливи отношения Наталия Кобилкина заедно със своя колега Алекс Ломски.

Семинар "Успешни взаимоотношения между двата пола" с Наталия Кобилкина и Алекс Ломски

Видео от семинара

Програма на семинара за комуникация между половете

Основни акценти:

  • Какво ни прави успешни с другия пол?
  • Какви тайни и техники използват личностите, които успяват да постигнат своите цели и да реализират мечтите си?
  • Какво отличава истински успешните в своята област хора и тези, които нямат успех?

Наталия Кобилкина с удоволствие ще сподели с вас техники, които са й помогнали за няколко години в чужда държава да бъде истински успяла в кариерата си. Алекс Ломски ще разкаже своя опит как да постигнем хармонични взаимоотношения.

От семинара ще научите:

  • Какво ни мотивира да действаме и какво ни спира?
  • Какво искат мъжете и жени?
  • Как да продаваме себе си скъпо?
  • Как да развием увереност в себе си и да вдигнем настроението си, за да действаме?
  • Каква е нагласата на истински успелите хора?
  • Как да реализираме своите мечти с лекота и как да преодоляваме пречките?
  • Как да разберем своята мисия и да я следваме?

За Наталия Кобилкина

Наталия е първият и в момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Тя е една от първите жени, които говори за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в България, автор на книгата “69 съвета за секс от Наталия Кобилкина”.

Като семеен терапевт, педагог, писател, сексолог, автор на многобройни статии, свързани с отношенията и секса, тя е постоянен гост на различни предавания, свързани с взаимоотношения, и непрекъснато води обучения, свързани със семейните взаимоотношения и секса. Само в България Наталия е провела около 250 тренинга за жени, мъже и семейни двойки.

Наталия е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. Притежава диплома “Семеен терапевт и клиничен психолог”. Има сертификация “НЛП мастър” и е специализирала “Ериксонова хипноза”.

За повече информация разгледайте нейният официален сайт: www.natalia.bg.

За Алекс Ломски

Алекс Ломски е фотограф и актьор в еротичния жанр, ценител на женската красота, инструктор по съблъзнавяне. Алекс провежда курсове в цяла България, помагайки на мъжете да развиват уверенност в себе си, да бъдат по-успешни с жените и ги обучава как до докарат жените до истинското удоволствие в секса. Според думите му „Разбирателството е равно на доверие плюс комфорт във взаимоотношенията“. Алекс използва в своята работа техники от НЛП, гендерна психология и провокативна терапия.

Кога и къде ще се проведе семинарът?

Регистрация за безплатно участие в обучението

Регистрацията за събитието се извършва от Facebook страницата му. Ако нямате Facebook профил, елате направо на място. Вход свободен.

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.