НЛП клуб България съвместно с Ангел Лазаров и Институт по НЛП организира семинар “Високопродуктивни състояния” на 3 юни (понеделник) от 19:00 часа в зала “Ultimate” на софтуерната академия (бул. Ал. Малинов 31). Семинарът има за цел да даде отговор на въпроса “Как да работим по-бързо, лесно, с удоволствие и да поддържаме мотивация за не особено приятни задачи?“.

Семинар "Високопродуктивни състояния" - 3 юни 2013

През 2012 г. институтът по НЛП съвместно с Телерик Академи проведе изследване за влияние на методи за управление на психоемоционалното състояние, базирани на НЛП, върху постиженията на софтуерни инженери по време на тяхното обучение. След НЛП тренинг 21 студенти се представиха на изпит с 14,6% по-добре от контролната група и техните нивата на тревожност намаляха с 20%. На семинара ще бъдат разгледани, демонстрирани и дискутирани принципи, техники и практики за управление на състоянието, техники за достигане на ресурсно състояние и промяна на нежелано (нересурсно) състояние.

Видео от семинара за високопродуктивни състояния

Програма на семинара за високопродуктивни състояния

  1. Как работи човешкият мозък и какво определя нашата работоспособност? Как да планираме циклите на работа и почивка?
  2. Понятие за състояние. Какво ни дава възможност да управляваме състоянията си? Как да се справяме с нежелани състояния и емоции?
  3. Упражнение за създаване на желано състояние и влизане в него когато е необходимо.
  4. Мотивация. Как да разберем какво ни мотивира? Как да „програмираме“ съзнанието си за високи нива на работоспособност?
  5. Техника за повишаване на потенциала.
  6. Въпроси и отговори.

За лектора Ангел Лазаров

Лектор на семинара за високопродуктивни състояния е Ангел Лазаров,  НЛП тренер, психолог, основател на Института по НЛП, с дългогодишен опит в обучения по НЛП, провел над 300 тренинга и 60 семинара свързани с НЛП, коучинг и личностно развитие. Специализирал е в Москва “Изменени състояния на съзнанието и базово изследване на мозъка” и “Ериксонова хипноза и терапия”. Експерт по коучинг за лична ефективност, майсторство за убеждаване и влияние, манипулации и контраманипулации в преговорите, технологии за промяна на убеждения, управление чрез мотивация и др.

Снимки от НЛП семинара

Кога и къде?

Регистрация за безплатно участие в семинара

Регистрацията за събитието се извършва от Facebook страницата му. Ако нямате Facebook профил, елате направо на място. Вход свободен.

One Trackback

  1. […] Официална покана за семинара: http://nlpclub.devbg.org/2013/05/30/seminar-visokoproduktivni-sastoyania-3-june-2013/ […]

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.