НЛП клуб България ви кани на поредната сбирка на клуба на 16 април от 19:00 часа в софтуерната академия. Темата е “Енергии на ДНК репрограмирането. Кармична наследственост. Генът на дълголетието“. Лекторът Димитри Дечев е творец от областта на изобразителното изкуство, преминал през вълнуваща житейска история, която го довежда до овладяване на мощни енергийни практики и медитации.

Семинар "Енергии на ДНК репрограмирането" с Димитри Дечев

Видео от семинара за ДНК и енергии

Презентация от семинара

Изтеглете презентацията от семинара за ДНК програмиране (заедно с филмчетата към нея).

Теми от семинара по ДНК репрограмиране

По време на семинара ще бъдат обсъждани теми, свързани с ДНК и връзката й с енергията и мисълта. Структурата на изложението е базирана на научни изследвания, квантова физика и източна философия:

  • ДНК структура, митоза, хромозоми
  • Bruce Lipton – ДНК, стволови клетки, ДНК инжинерство, мисълта формира материята
  • Генът на дълголетието
  • Регенерацията – ключът към дълголетието
  • Огледалата на Козирев, мисловни вълни и ДНК
  • Движениието през измеренията / вариантностите, като основен фактор при ДНК програмирането
  • Жан-Пиер Гарние Малет – „Теория за разгъване на времето”
  • Енергийно-виртуалните ДНК програми в храните, течностите и вибрациите на околната среда
  • Глобалното ниво на измененията в човешкия геном, новите деца
  • Нарушенията в Земното биополе – фактор за появата на генетични смущения в човешкият геном
  • Исторически факти за ДНК промени по време на слънчев максимум, поява на ORBS в миналото и в днешни дни

Темата е част от поредицата “Физика на живота – динамика на мисловните енергии“.

За лектора Димитри Дечев

Напуснах България 6 месеца преди падането на комунистическата власт през 1989, заминавайки за САЩ през Франция. След 20 години бурен живот в Калифорния през 2008 г. преминах през драматична духовна и физическа метаморфоза, която бе провокирана от определени кармични събития и въвеждането ми в поредица от Крия Йога енергийни медитации. Аз го приемам като „Голямото Събуждане” или „Повторно Раждане”. По-късно, след като прочетох повече по този въпрос, разбрах, че в мен се е събудила така наречената „кундалини” и че универсалната енергията преминава през мен с огромна сила.

Цялата информация за устройството на Вселената, Земята, Човека и Съзнанието премина през мен за период от 3 месеца, през които аз спрях да приемам храна, 40 дни не пих вода и нямах необходимост да дори спя – изпаднах в нещо като перманентна, божествено-блаженна медитация – „нирвана” – чувство за невероятна свързаност с всичко и всички, безкрайно усещане за „Универсална Вселенска Любов”, която е трудно да се опише с думи! Тялото ми се изпълни с невероятна и неизчерпаема енергия. Всичките ми хронични заболявания изчезнаха като по чудо. Не само това, но открих че мога да отключвам процеса на самолечение в хората около мен.

От този момент животът ми придоби съвсем друг смисъл. Напуснах съзнателно работата си, градът и държавата, в които живеех. Разбрах че Земята всъщност е „райската градина” и че нашето присъствие тук е за всички по равно, и че може да бъде произволно дълго, и че това зависи предимно от колективното ни съзнание. Разбрах че мисията ми е да споделям с хората около мен, за това което стана с моя живот и така да прибавя малко повече истина към всеобщия глобален процес на „Събуждане”.

Снимки от семинара за ДНК и енергии

Кога и къде?

Регистрация за безплатно участие в семинара

Регистрацията за събитието се извършва от Facebook страницата му. Ако нямате Facebook профил, елате направо на място. Вход свободен.

  1. April 15, 2013

    Здравейте,

    Имам желанието да присъствам на събитието, но нямам Фейсбук акаунт, за да се регистрирам. Всъщност имам, но съм го затворил перманентно. Има ли друг начин за регистрация?

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.