Семинар "Аналитично мислене" @ НЛП клуб БългарияНЛП Клуб България ви кани на безплатен публичен семинар на тема “Аналитично мислене” на 30 юли 2012 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Ентерпрайс на Софтуерната академия. Лекторите Николай Димитров и Мариян Гоцев ще обяснят и демонстрират на живо какво е аналитично мислене, какво означава да правиш анализ и да търсиш същината на нещата и как да се научим да мислим аналитично за да взимаме по-добри решения в живота, в работата си и в ежедневието.

Какъв е смисълът на човешкия живот?

Кои сме ние и защо сме тук?

Това са основни въпроси за живота на всеки от нас. Мнозина са търсили отговорите им и не са ги намерили.

Ами ако ви кажем, че има начин да достигнете до един от тях?

В рамките на два часа?

Темата за смисъла на човешкия живот е изключително интересна, увлекателна и ценна, затова я избрахме като тема за анализ на семинара ни по:

Аналитично мислене

Аналитичното мислене – точно както името подсказва – означава да правиш анализ, да търсиш същината на нещата.

Къде ни помага аналитичното мислене?

С една дума – навсякъде. Развивайки добри аналитични умения ние взимаме по-добри решения, оценяваме ситуациите по-добре и правим по-информиран избор всеки ден. Не само това – аналитичното мислене ни помага да откриваме изцяло нови хоризонти на човешкото познание, да правим точни прогнози за бъдещето или да изследваме философски, общочовешки проблеми и теми.

Елате на семинара по аналитично мислене и:

  • ще усетите висшия пилотаж на анализа
  • ще се гмурнете в нови светове и неизследвани реалности
  • ще изпитате способностите си за вземане на решение и оценка на най-съществената информация

Видео от семинара

Снимки от семинара

За водещите

Николай Димитров и Мариян Гоцев са част от екипа на Trainer.BG,  които вече три години разработват обучителни програми за подобряване на личната ефективност.

За Trainer.BG

От създаването си през 2009, Trainer.BG работи за да показва удивителните резултати, които хората могат да постигнат след подходящо обучение и мотивация. Екипът на Trainer.BG работи с отделни лица и групи за постигане на по-голям успех в работната среда, учебните процеси и цялостния личен живот чрез подобряване на себепознанието, развитие на личностни умения и промяна на нагласите. Trainer.BG предлага широка гама от обучения, консултиране и коучинг по личностна ефективност, ефективно учене, подобряване качеството на мисловния процес, емоционална интелигентност и други.

Безплатна регистрация за обучението по аналитично мислене

По традиция регистрацията за обучението е свободна и става през Facebook: регистрация за безплатния семинар “Аналитично мислене”.

  1. September 26, 2012

    Информацията е ограничение.

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.