“Ай Си Еф България” – българското представителство на Международната коуч федерация (ICF), с подкрепата на НЛП клуба организира за първи път в България отворени коучинг видеоконференции с водещи коучинг институти и техните сертификационни коучинг програми, акредитирани от Международната коуч федерация (ICF). Те ще се провеждат на живо чрез видеоконферентна връзка, а лектори ще бъдат коучове от водещи коучинг институти от цял свят, чиито сертификационни програми са акредитирани от ICF. В рамките на представянията на институтите ще бъдат направени коучинг демонстрация на живо между гост-коуча и клиент измежду присъстващите в залата.

Откриването на на тази безпрецедентна за България инциатива ще се проведе на 11 юли от 18:30 часа в софтуерната академия Телерик (София, бул. Ал. Малинов 31, етаж 2). На сайта на инициативата “ICF Bulgaria Initiative: First Coaching Schools Open Video Conferences” можете да намерите повече информация за нея и за ICF Bulgaria.

Kоучинг конференция – 11 юли – програма

  • 18.30-19.00 – Регистрация
  • 19.00-20.00 – Пътят на “Ай Си Еф България”. Представяне на инициативата ICF Bulgaria Open Video Conference Series
  • 20.00-20.15 – Почивка
  • 20.15-21.00 – Практическо занимание за демонстриране на ключова коучинг компетенция
  • 21.00-21.15 – Анотация към предстоящите телекласове
  • 21.15-21.30 – Закриване

Видео от коучинг семинара на ICF Bulgaria

Снимки от коучинг семинара

Записване на коучинг конференцията

Тъй като събитието не се организира от НЛП клуба, записването ще се извършва от страницата за записване на организаторите. Направили сме и FB събитие, както обикновено.

Цели на отворените коучинг конференции

Организатор на серията отворени коучинг конференции е българското представителство на междунарочната коуч федерацияЦелите на предстоящите отворените коучинг конференции са да се популяризира коучингът в България, да се вдигне нивото на компетенция и професионализъм при практикуващите коучинг и да се изгражда и развива българското коучинг общество.

Организатор на отворените коучинг конференции

В организационния комитет участват световноизвестни коучинг експерти като Петър Горялов и Ирина Горялова (носители на най-високото отличие в световната коучинг индустрия – наградата на президента на Международната коуч федерация).

  1. August 19, 2012

    Здравейте, приятели!

    С огромна радост ви съобщаваме за една инициатива на ICF Bulgaria, която подготвяме отдавна:

    На 9 октомври организираме съвместно с в. “Капитал” майсторски клас на тема “Мениджмънт чрез коучинг – управленски стил от ново поколение: Как да постигате резултати като помагате на хората сами да намират решенията?”
    Този майсторски клас е от серията мениджмънт Майсторски класове на в. “Капитал”.

    Гост и водещ на формата ще е Даян Бренън, мастър сертифициран коуч, коуч в НАСА и бивш президент на ICF Global за 2008 г.

    За кого?
    Класът няма да е обучение, а практически формат за работа.
    Той е е предназначен за изпълнителни директори и висши мениджъри и е първото по рода си събитие в сферата на коучинга и то с професионалист от такъв калибър като Даян Бренън в България!

    Уточняваме, че членовете на ICF Bulgaria имат отстъпка от 10% от таксата за участие. Моля, желаещите да се запишат ICF BG членове да не попълват директно регистрационната форма, а да заявят участието си като членове на [email protected]!
    (При електронната регистрация на сайта, няма да бъде калкулирана отстъпката от 10%.)

    Местата са ограничени, така че ако искате да се запишете, сега е моментът! 🙂
    Повече информация ще намерите тук:
    http://www.capital.bg/masterclass

    Ако искате да подкрепите повече мениджъри и предприемачи, които имат интерес към коучинг подхода на управление, да разберат и да се възползват от този практически формат на 9 октомври, моля споделете линка по-долу чрез вашите контакти и канали! 🙂

    Posted Originally By Irina Goryalova, reposted by NLP Club

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.