НЛП клуб България кани всички свои фенове на обучителен семинар с елементи на шоу-спектакъл на тема “Полезни похвати в общуването. Тайни на убеждаването” на 19.12.2013 г. от 19.00 ч. Софийски университет, ректорат, зала „Америка за България“.

Полезни похвати в общуването. Тайни на убеждаването

  • Разбирате ли кога използват техники на убеждаването върху вас?
  • А вие знаете ли как най-добре да представите собствената си позиция?
  • Колко пласта в общуването мислите, че има и колко успявате да разчетете?
  • Можете ли да се изразявате интригуващо и да заплените околните с вашите идеи?

Тези и други въпроси от областта на общуването, комуникацията, публичното представяне и ежедневната психология ще бъдат разгледани в предстоящия семинар. Освен избрани теоретични концепции  ще се представят и удобни практични инструменти, а  някои казуси ще бъдат нагледно илюстрирани и гарнирани с порция хумор.

Семинар "Полезни похвати в общуването" със Станислав Инчовски

Видео от семинара за общуване и убеждаване

Водещи: Станислав Инчовски и секретни агенти

Водещият е дипломиран педагог, с опит и в неформалното обучение и тренинги.  Антрополог и социален изследовател с публикации по психология и етнология от една страна и практик с богат опит в работа лице-в-лице с клиенти, опоненти, контрагенти и договарящи страни Станислав Инчовски-Търнин дълбоко вярва както в ползата от подобряване на комуникативните умения, така и в многото позитивни ефекти от тях в ежедневието, работата, върху самочувствието и при изграждането и поддържането на добри и хармонични взаимоотношения.

Актуални научни теории ще бъдат представени  ясно и разбираемо, за което ще помогнат курсисти и приятели (секретните агенти), доказвайки, че едно добро обучение може да е и забавление.

Повече информация можете да откриете на http://harizmatichnostanislav.wordpress.com.

Кога и къде ще се проведе семинарът?

  • Кога: 19 декември 2013 г. (четвъртък) от 19:00 часа
  • Къде: Софийски университет “Св. Климент Охридски”, Ректорат, зала “Америка за България” (София, бул. “Цар Освободител” 15)

Регистрация за безплатно участие в обучението

Регистрацията за събитието се извършва от Facebook страницата му. Ако нямате Facebook профил, елате направо на място. Вход свободен.

  1. December 16, 2013

    Ще има ли видео запис (за тези, които не могат да присъстват)?

    • December 25, 2013

      Да, качихме видео. Камерата е записала само първия 1 час, за съжаление, имало е технически проблем и толкова е хванала само.

Comments

Post a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/devbg/nlpclub.devbg.org/wp-content/themes/progressio/comments.php on line 69

You must be logged in to post a comment.